Restaurant Isværket - sorbet

Restaurant Isværket

Foto: Destination Nordvestkysten
Spisesteder
Restauranter
Indtag en skøn frokost eller middag af lokale råvarer på Restaurant Isværket i Lemvig med en fantastisk udsigt over Limfjorden og Lemvig Havn.
Adresse

Havnen 62

7620 Lemvig

Restaurant Isværket i Lemvig har med udgangspunkt i at kombinere det traditionelle med det innovative, en kæmpe passion for kvalitet i madlavningen.

Lokalerne er nyetablerede og udsigten helt fantastisk – her sidder man direkte ud til vandet, med det fineste kig ud over sejlskibene i Lemvig Havn. 

Der er et stort ønske om at handle lokalt og servere nordisk inspireret mad efter sæsonens råvarer. Og så skal det ikke kun smage godt. Det visuelle skal også stå knivskarp, og servicen er altid venlig og personlig. 

Foruden smagsoplevelser i særklasse, kan man også kombinere oplevelsen med et festligt spil bowling i den tilhørende bowlinghal. 

Restaurant Isværket er etableret i 2017. I 2019 tiltrådte 2 nye medejere af en yngre generation, der siden ankomsten har sørget for at kun det bedste kommer frem til gæstens bord. Der kræses for detaljerne og helhedsoplevelsen. 

Restaurant Isværket er altså et besøg værd for jer der ønsker et lokalt, velsmagende måltid i hyggelige omgivelser.

Adresse

Havnen 62

7620 Lemvig

Facilities

Dansk

Udendørs servering

Julefrokost

Selskabslokaler

Fisk og skaldyr

Ny Nordisk

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Lemvig