JyllandsAkvariet, Thyborøn

Foto: Lemvig - Thyborøn Turistforening
Attraktioner
Zoo'er og dyreparker
Adresse

Vesterhavsgade 16

7680 Thyborøn

Kontakt

E-mail:jyllands@kvariet.dk

Telefon:97832808

fax:97832808

Oplevelser i JyllandsAkvariet

I JyllandsAkvariet kan du komme HELT TÆT på de mange finurlige og farverige fiskearter, der lever i Nordsøen og Limfjorden.

- Kom, se, rør, følg og vær med til at fodre de fisk, der svømmer rundt og lever godt i akvariet i Thyborøn.

 Måske du tør tage en krabbe i hånden eller stryge en haj på ryggen?

I vores rørebassiner kan du på udvalgte dage være med til at fodre både hajer, rokker og fladfisk. Udforsk vores børne-ubåd og gå på ravjagt på vores indendørs sandstrand. Det rav, du finder, må du selvfølgelig beholde.


Ture ud af huset

Natursafari: Tag med og oplev den skønne natur omkring Thyborøn, når vi drager på Natursafari i traktorbus. Traktorbussen kører os ud i Limfjorden, hvor vi sammen udforsker og kigger lidt nærmere på de fisk og smådyr, der kribler i vandkanten. Er vi heldige, spotter vi måske en sjov fugl eller fræk sæl undervejs på turen.

Sælsafari: Nyd naturen fra søsiden og kom helt tæt på de mange sæler, der hygger sig på sandøerne, når vi tager på sælsafari  i vores formidlingsbåde med glasruder.

Ravsafari: Få et frisk sus fra Vesterhavet på vores Ravsafarier – hvor du får gode råd om hvor, hvordan og hvornår, du bedst finder rav her langs vestkysten.

Østersafari: er en af de rigtig populære ture. I Limfjordens vande lever en af de mest udsøgte delikatasser, Limfjordsøsters. Vær med når vi i østersæsonen samler dem op og sammen tilbereder dem på grill og smager dem rå.
Book og se mere på østerssafari.dk

 

I akvariet har vi udvidet vores hajfødeklinik – kom og se de små hajæg og babyhajer, følg dem i akvarierne lige fra ”fødegang”, til ”dagplejen” til de svømmer videre ud i de store akvarier. Åbent hele året - aktiviteter HELE året rundt.

Er I en gruppe, familie, forening eller en større venneflok, der ønsker en helt uforglemmelig oplevelse

– så slå endelig på tråden. Vi er altid klar til at planlægge en dag, helt præcis som I måtte ønske.

 

 

Adresse

Vesterhavsgade 16

7680 Thyborøn

Facilities

Akvarium

Aktivitetsmuligheder for børn

Parkeringsplads for busser

Medbragt mad tilladt

Relaterede produkter

Opdateret af:
Lemvig - Thyborøn Turistforening