Iskunsten - søhest

Iskunsten

Foto: Visitnordvestkysten
Attraktioner
Forlystelses- og temaparker
Nu kan du få en helt usædvanlig magisk oplevelse i det gamle frysehus, der førhen leverede is til fiskekutterne i Thyborøn. Store isblokke forvandles til unikke kunstværker, hvor lyset spiller i det krystalklare is og gør den helt eventyrlig. Udstillingen skifter hen over året fra maritime kunstværker til østers-isbar og juleudstillinger.
Adresse

Jernbanegade 1A

7680 Thyborøn

Kontakt

E-mail:info@iskunsten.dk

Telefon:9783 2808

Website

Iskunsten

Besøg Thyborøns nye attraktion Iskunsten med oplevelser for hele familien!

I kan opleve en enestående udstilling af fantastiske isskulpturer, som bliver levende af det spil, der skabes mellem isen og det klare lys. Lad jer inspirere til at hugge jeres egen skulptur i is af isskulptøren, som I kan se i funktion.

Udstillingen på Iskunsten er permanent, men skulpturerne udskiftes efterhånden. Iskunsten er den eneste af sin art i Europa.

 

I Thyborøn kan du også besøge mange andre attraktioner, for eksempel JyllandsAkvariet, hvor du kan se fisk fra Nordsøen og deltage på sælsafari i båd eller tage med traktorbussen på tur. Se aktuelle ture her.

På Kystcentret kan børn og legesyge voksne eksperimentere med vind, vejr og vand. Og i Snegleuset kan I se og beundre de mange tusind sneglehuse og skaller fra hele verden. 

Adresse

Jernbanegade 1A

7680 Thyborøn

Facilities

Temapark

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Lemvig