Bomhuset

Historieruten gennem Holstebro by

Foto: VisitHolstebro
Aktiviteter
Turforslag
Find vej i Holstebro Historie-ruten, og oplev historiske bygninger og seværdigheder på den cirka 3,5 km lange rute.
Adresse

Kirkestræde 13

7500 Holstebro

Website

Find vej i

Tag på en historiske vandretur igennem Holstebro centrum og besøg undervejs de 16 poster, der alle er en del af byens historie. 

I Find vej i Holstebro Historie-ruten folderen, kan du læse lidt historie om de forskellige seværdigheder som du finder undervejs. Inde i folder er der også et kort, der er fremstillet efter standarden for et o-kort i byområde med hver seværdighed markeret med en cirkel.

Du kan downloade folderen som pdf eller hente en folder hos Holstebro Turistbureau.  

Bliv klogere med rebus og quiz

Under turen kan du også løse en lille rebus, ved hjælp af 16 små fotos der hver især har tilknyttet et bogstav eller et tal. Løsningen fortæller hvilket år og med hvilket navn byen første gang er fundet omtalt i et officielt dokument.

Du kan også deltage i en mobilquiz hvis du har en smartphone. Her for du tilsendt en SMS med et spørgsmål og tre svarmuligheder for hver af de 16 poster. Scan QR-koden inden start eller besøg www.findveji.dk/wayfinders/courses/10638/register.

Find vej med GPS

Du kan også vælge at bruge GPS til at finde vej, GPS-koordinaterne står ved hver post i folderen. Du kan også downloade en liste med koordinaterne fra www.findveji.dk.

Adresse

Kirkestræde 13

7500 Holstebro

Facilities

Vandreture

For hele familien

Kultur og historie

Selvguidede ture

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Holstebro