©  Foto:

Wærket - Vandwærket - Vandkulturhus

Vandwærket er Wærket i Thyborøns vandkulturhus med et hav af aktiviteter.

Vandwærket - Wærket - er til dig der elsker vand

Her byder vi på fire bassiner, vandrutsjebane, sauna og dampbad. Om det gælder svømning, leg eller afslapning, har vi noget til hele familien.

Svømmebassinet er 27 grader varmt. Børne- og undervisningsbassinet er 30 grader, og varmtvandsbassinet er 33 grader varmt.

Handicapvenlig indretning og bad for selvhjulpne gangbesværede og svagtseende. Indretningen af svømmehallen er sket i samarbejde med handicaporganisationer og lokale fysisk udfordrede personer.

Mini-livredderårn for sjov og for alvor
Det skal være trygt at bade – også i Vandwærket. Som badegæst kan man hen over sommeren tilmelde sig et event og lære om livredning af uddannede livreddere.

I mini-livreddertårnet er der blandt andet redningskranse, livredderdukker, rednings- og svømmeveste og redningsboards, som bruges til at svømme ud til nødstedte.

Stil sulten på Madværket
Når du har samlet en god appetit efter din aktivitet, kan du stille sulten i den hyggelige Café Madwærket, som tilbyder café-retter, grill, drikkevarer og is. Læs mere om Café Madværket her.

Lyst til flere indendørs aktiviteter?
Familiens mindste kan få timer til at gå i Sneglelandet og boltre sig i hoppeborgene. Kraftwærket og Boldwærket tilbyder mulighed for diverse boldspil og fitness-maskiner.