©  Foto:

London Bazar

Londonbazar.dk er din modebutik på nettet. London Bazar er også en fysisk butik i hjertet af Ulfborg og butiksejeren Rikke, brænder for at sælge tøj til den modebevidste kvinde. Jeg elsker lækkert tøj med kant til fornuftige priser og arbejder på højtryk for at være med på de nyeste trends.

Jeg fører stærke brands som Love&Divine, Continue, Minimum, Selected Femme, Second Female, Pulz Jeans, SibinLinnebjerg, Co'couture, Rue de Femme, Pavement, Woden, Re:designed, Kaffe, ICHI og flere.

Hos London Bazar er service i højsædet og jeg gør mit yderste for, at du som kunde får den bedste vejledning og oplevelse - såvel på webshoppen som i butikken i Ulfborg.

Du kan altid shoppe hos mig i ro og mag, når du har tid og lyst og uden besvær. Hos Londonbazar.dk er din nethandel i trygge hænder. Det er meget personligt - det er mig som pakker din ordre og mig som tager telefonen når du ringer.

Har du spørgsmål eller savner personlig vejledning i forbindelse med dit køb, så kontakt mig på mail info@londonbazar.dk eller telefon 3034 7470 - Jeg står klar til at hjælpe dig.