©  Foto:

Locked Escape Room

Er du eventyrlysten? Tag dine venner, kollegaer eller familie med til en times sjov og udfordrende underholdning i Locked Escape Rooms i Holstebro midtby. 

 

Gennemførte og realistiske Escape Rooms, der sætter den helt rette stemning med sjove dekorationer, spil og gåder, hvor der er fyldt omtanke, tid og energi i at designe en fantastisk oplevelse. Vores rum er velegnet fra 2-6 personer. Der er 3 rum i alt, så I kan dyste imod hinanden for eksempel til polterabend, teambuilding eller bare til en times sjov underholdning!  

Konceptet: Et hold på 2-6 personer lukkes inde i et rum med 60 minutter til at slippe ud rummet ved hjælp af ledetråde, ting i rummet, skjulte døre og genstande samt samarbejde. Hvert rum har eget tema med en spændende forhistorie om, hvordan gruppen er blevet fanget.

Vi tilbyder meget gennemførte og realistiske Escape Rooms, der sætter den helt rette stemning med sjove dekorationer, spil og gåder, hvor der er fyldt omtanke, tid og energi i at designe en fantastisk oplevelse. Vi har samlet inspiration fra Escape Rooms i hele verden. Vores rum vil både være velegnet fra 2 personer og op til 6 personer. Vi vil have 3 rum i alt, så hvis I er flere, kan I dyste imod hinanden.

Så skal I holde en polterabend, lave teambuilding, holde fødselsdag eller trænger du og kæresten, vennerne og veninderne bare til en times suveræn sjov underholdning, så er Escape Room Holstebro stedet!  

Konceptet går ud på, at et hold på 2-6 personer lukkes inde i et rum. Her får de 60 minutter til at undslippe rummet ved hjælp af ledetråde, ting i rummet, skjulte døre og genstande samt samarbejde. Hvert rum har sit eget tema, og der følger altid en spændende forhistorie om, hvordan gruppen er blevet fanget, og hvorfor de skal undslippe inden for de 60 minutter. Vi glæder os til at se jer!