©  Foto:

Lemvig Skatepark

Lemvig Skatepark er en arkitektonisk perle på østsiden af Lemvig Havn.

Med sine 1.200 kvadratmeter er der rig mulighed for, at I som børnefamilie får en sjov og hyggelig tid sammen – med fart på.

Skatepark i verdensklasse...

Ideen til en af Europas bedste skateparker – Lemvig Skatepark - blev født af en 13-årig lokal dreng. Nu kan børn og unge – øvede som nybegyndere - boltre sig på de 1.200 kvadratmeter på østhavnen i Lemvig. Tæt på legeplads, shopping og mulighed for krabbefiskeri.

Skateparken er kåret som en af de 13 bedste og flotteste skateparker i Europa af det internationale, anerkendte skatemagasin Kingpin. Magasinet lægger vægt på de mange elementer i parken, der gør, at selv den mest erfarne skater kan udfordre sig selv, og at parken har en fantastisk beliggenhed ved vandet.

Tag jeres skateboard, løbehjul, BMX eller rulleskøjter med og udfordr hinanden på de små hævninger. Skateparken er for alle niveauer, så selv den mindste nybegynder kan være med, og de mere erfarne og øvede kan udfordre sig selv.

Bliver I sultne efter alle de sjove aktiviteter, er der mulighed for at spise i parken, hvor I kan medbringe en madpakke eller grille med en smuk udsigt over Lemvig Havn. Der er grill, bænke og borde til fri benyttelse. Der er også mulighed for at tage ud og spise. Skateparken ligger kun få minutters gang fra byens gode og børnevenlige restauranter.

Parkens centrale beliggenhed gør, at de, der er mættet af oplevelser ved skateparken, kan gå hen til gågaden på et par minutter og opleve byens mange butikker. Her kan du få dækket din lyst til at shoppe.