©  Foto:

Klitferie

Lej kvalitetsferiehuse ved Vesterhavet hos udlejningsbureauet Klitferie. Feriehusene ligger i klitter nær badestrand, fugle, og mange cykelruter og vandrestier, golfbaner og fiskemuligheder ved Vestkysten.

For børnefamilier har vi aftaler med attraktioner ved Vestkysten, hvor I kan komme ind gratis eller til med rabat - for eksempel Holstebro Badeland og Ulfborg Svømmehal.

Skal hunden med på ferie, er den velkommen her! Mange af vores feriehuse tillader hund. Fra den 1. oktober til den 31. marts må hunde løbe frit på stranden – hvis de er under kontrol.

Klitferie er et familiedrevet udlejningsbureau der udlejer kvalitetsferiehuse i et af Danmarks dejligste sommerhusområder ved Vesterhavet. Her finder I unik natur med det evigt foranderlige Vesterhav, langstrakte klitter, dejlige badestrande, et rigt fugleliv, skønne cykelruter og vandrestier og gode fiskemuligheder.

Når I lejer et sommerhus hos Klitferie, er der garanti for gode oplevelser, lige meget hvornår på året I besøger os. Om sommeren er området omkring Vedersø Klit fyldt med glade feriegæster og her summer af liv. I vinterhalvåret viser Vesterhavet sine kræfter, og I har her mulighed for at mærke den stærke vestenvind, når I begiver jer op over klitterne. En gåtur ved Vesterhavet giver i vinterhalvåret en særlig farve på kinderne, og efter en gåtur i de smukke klitlandskaber er der ikke noget skønnere end at vende tilbage til sommerhuset og sidde foran pejsen for at få varmen igen.

Er I en familie med børn, har vi aftaler med forskellige attraktioner ved Vestkysten, hvor I kan komme ind gratis eller med rabat - for eksempel Holstebro Badeland og Beach Bowl.

Hos Klitferie er hunden særdeles velkommen i mange af feriehusene. Mange af vores sommerhuse ligger på store grunde, hvor hunden frit kan få lov at fornøje sig. Hos Husby Ferieservice er det desuden muligt at leje et hundehegn.

Fra den 1. oktober til den 31. marts må hunde løbe frit på stranden – så længe man har hunden under kontrol.

I kan på vores hjemmeside finde alle vores sommerhuse, og filtrere på om der skal være hund tilladt, eller efter andre faciliteter og områder.

På vores hjemmeside finder I desuden også vores magasin Oplevelser og historier, der er fyldt med inspiration til aktiviteter på jeres ferie ved Vesterhavet.

På vores Facebookside finder I ligeledes inspiration til jeres ferie.