©  Foto:

Iskunsten

Iskunsten i Thyborøn viser en enestående udstilling af fantastiske isskulpturer, som bliver levende af det spil, der skabes mellem isen og det klare lys.

Udstillingen skifter i løbet af året.

Besøg Thyborøns nye kunstattraktion Iskunsten, hvor industri er blevet til magi. Året rundt kan du opleve forskellige udstillinger, alle med nye temaer og værker.

Om Iskunsten:

I den gamle bygning, der oprindeligt blev bygget med det formål at være byens frysehus, har isen igen efter mange års pause fundet sit formål. I Iskunsten kan du opleve imponerende udstillinger af isskulpturer og iskunst.

Iskunsten er den eneste iskunstudstilling af sin art i Europa.

Udover den flotte iskunst, kan du opleve en historisk, maritim udstilling om isens betydning for fiskeriet i Thyborøn. Du kan også blive klogere på bygningens oprindelige formål og lære om fiskeriets udvikling igennem 100 år.

Find Iskunstens åbningstider og læs om aktuelle og kommende udstillinger her.

Entrépriser

Børn 0-2 år: Gratis
Børn 3-12 år: kr. 69,-
Voksne: kr. 79,-
Seniorer (>65 år) kr. 79,-

 

Andre spændende attraktioner i Thyborøn

I Thyborøn kan du også besøge mange andre attraktioner, for eksempel JyllandsAkvariet, hvor du kan se fisk fra Nordsøen og deltage på sælsafari i båd eller tage med traktorbussen på tur. Se aktuelle ture her.

Og i Sneglehuset kan I se og beundre de mange tusind sneglehuse og skaller fra hele verden. Læs mere om Sneglehuset her og planlæg dit besøg.