©  Foto:

Danland Lemvig Feriecenter

Danland Lemvig Feriecenter - udsigt til en skøn ferie med masser af aktiviteter og afslapning ved Limfjorden for hele familien!

På Lemvig Feriecenter er der noget for hele familien. De hyggelige ferieboliger har solterrasse eller overdækket balkon – mange af dem med skøn udsigt over Limfjorden.

Den børnevenlige strand indbyder til at bade, surfe og spille beachvolley. Feriecentret tilbyder et stort indendørs poolområde med spa, sauna og tyrkisk dampbad.

Nyd roen i den hyggelige marina og gå langs strandpromenaden ind til Lemvigs charmerende centrum, med den hyggelige gågade og mange spændende butikker, caféer og restauranter.

Hele Lemvig-området indbyder til oplevelser i naturen: Ved det brusende Vesterhav kan familien gå på ravjagt, eller hvad med at deltage på en guidet tur med JyllandsAkvariet i traktorbussen eller på sælsafari i båd på Limfjorden? Se de aktuelle ture på JyllandsAkvariets turkalender.

Lemvig Golfklub er nabo til feriecentret, så hvad med at slå et slag forbi golfbanen?

Kystcentret i Thyborøn er et mekka for nysgerrige i alle aldre. Her kan familiens pilfingre eksperimentere med vind og vejr.

Kunstinteresserede har et væld af gallerier og kunsthåndværkere at besøge. 

På Bovbjerg Fyr og Kunst- & Kulturcenteret Tuskær er der skiftende kunstudstillinger.