Bovbjerg Profil UNESCO Logo

Geoparken søger ny leder!

21.12.2021
Foto: Chilbal Film

Geoparken søger en ny leder til start 1. Marts.

UNESCO Global Geopark Vestjylland søger en ny leder!

Herunder følger et uddrag fra stillingsopslaget.

UNESCO Global Geopark Vestjylland er et uendeligt udviklingsprojekt, der udbygges og opgraderes i tæt samarbejde med frivillige, lokale samarbejdspartnere og interessenter, herunder særligt medlemskommunerne Lemvig, Struer og Holstebro og Region Midtjylland. Dette gøres med henblik på at opretholde parkens internationale status som UNESCO Global Geopark, en certificering der evalueres hvert fjerde år, og som forudsætter, at Geopark Vestjylland løbende udvikles inden for UNESCO’s retningslinjer. Opgaverne er bl.a. udvidelse og udvikling af geoparkens formidling, oplevelses- og undervisningstilbud samt udvikling af geoparkens partnerskabsprogram. Der er samtidig et særligt ansvar for at medvirke i det internationale samarbejde mellem Globale Geoparker på verdensplan, der pt. tæller 169 geoparker i 44 lande, heraf 2 godkendte geoparker i Danmark. Geopark Vestjylland understøtter desuden udviklingen af Danmarks kommende 3. globale geopark i Det Sydfynske Øhav.

Den ønskede profil
Vi søger en leder med en videregående uddannelse inden for natur- og landskabsforvaltning, oplevelsesudvikling eller lignende samt betydelig erfaring med netværksledelse, projektledelse, udviklingsprojekter, partnerskaber og samarbejde med frivillige. Den ideelle kandidat er karakteriseret ved personlige kompetencer og egenskaber som: Gode relationelle evner, udviklingsflair, fremtrædende kommunikative evner på både dansk og engelsk, overblikket til at være ”blæksprutte” samt evnen til at motivere sine omgivelser via en dyb passion for emnet og opgaven.

Praktisk
Tiltrædelse i jobbet forventes senest den 1. marts 2022. Der forhandles løn i henhold til gældende overenskomst for det kommunale område og med udgangspunkt i kvalifikationer. 1. samtalerunde er planlagt til den 19. januar og 2. samtalerunde den 27. januar. Ansøgere, der går videre, skal påregne tid til test mv.
Ansøgningsfristen udløber den 10. januar 2022 klokken 12.00.

Læs mere om stillingen her: https://lnkd.in/g-k42hgb

Søg stillingen her: https://lnkd.in/gmKxMds4