Kanotur på Storå

Kanotur på Storåen

Kanotur på Storåen er en naturoplevelse, hvor man er tæt sammen. Storå byder på flere muligheder for ture. Enten få timer på Vandkraftsøen eller flere dages ferie med kombineret kano- og cykeltur.

Når man tager en kanotur på Storåen, får man en naturoplevelse tæt sammen med andre.

I Holstebro tilbyder KajakFreak kanoudlejning til både kortere og længere ture. Der er også mulighed for leje af kano hos Mejdal Camping Kanoudlejning.

Storåen byder på muligheder for at opleve Geopark Vestjylland fra vandsiden. Man kommer gennem Storådalen, som er en smeltevandsdal og slutter i Nissum Fjord som er en kystlagune med marine forlandsdannelser.

Der er strækninger på knap 80 km, hvor du kan ro i kano. Strækningen kan starte i Herning, hvor den går gennem krat og hede. Man kan også vælge at starte i Holstebro og padle gennem Holstebro by til Nissum Fjord.

Der er mulighed for primitiv overnatning på syv kanolejrpladser langs ruten: Nybro, Hodsager, Yllebjerg, Tvis Bro, Naur, Bur Bro og Vemb, men også mere luksuriøse ophold på campingpladser eller hoteller tæt på Storå. 

Sejlature på Storå er tilladt mellem den 1. juni og 31. oktober i tidsrummet mellem kl. 9.00 og 20.00. Når man lejer kano følger godkendte redningsveste med kanoen.

Man skal være fyldt 18 år for at leje en kano og udfylde en lejekontrakt. Lejeren er ansvarlig for personer og udstyr i den aftalte periode. 

 

 

Del denne side