Træn med de lokale hver lørdag morgen - MTB

Foto: Holstebro Turistbureau
Aktiviteter
Naturfitness
MTB-ruter i Vestre Plantage ved Holstebro er et yndet mål for mountainbikere. Her er bakkede skovstier, hvor både motionister og øvede kan få gode oplevelser. Tag med de lokale ryttere, når de hver lørdag morgen kl. 9.00 mødes til træning i Vestre Plantage. Træningen er åben for ALLE. Området byder på single tracks samt relativt korte stejle op- og nedkørsler, som kræver en del teknik.
Adresse

Skjernvej

7500 Holstebro

Vestre Plantage i udkanten af Holstebro er et yndet mål for byens mountainbikere. Ikke mindst på grund af de mange bakkede skovstier i området. I Vestre Plantage kan både motionisten og den mere øvede mountainbiker få gode oplevelser.

Du har rig mulighed for at cykle med de lokale ryttere, når de hver lørdag morgen kl. 9.00 mødes til træning i Vestre Plantage. Træningen er åben for ALLE mountainbikere og kræver ingen tilmelding.

Området byder på mange single tracks samt relativt korte stejle op- og nedkørsler, som kræver en del teknik.

I skovene omkring Holstebro afvikler den lokale mountainbikeklub – MTB Holstebro – hvert år Olympia Cup, der er en afdeling af Principia Cup.

Området er åbent for mountainbikere alle ugens dage. Vær opmærksom på, at der også er mange løbere og andre motionister i området.

 

 

Adresse

Skjernvej

7500 Holstebro

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Holstebro