Maries Hus, Holstebro

Maries Hus - Ferielejlighed, Holstebro

Foto: VisitNordvestkysten, Holstebro
Overnatning
Ferielejligheder og pensionater
Lej en ferielejlighed med plads til fire gæster i hjertet af Holstebro. Huset ligger tæt på de hyggelige gågader med over 200 spændende specialbutikker, caféer og restauranter. Musikteatret Holstebro og Big Bio ligger også i gåafstand.     
Adresse

Voldgade 8

7500 Holstebro

Kontakt

E-mail:marieshus@outlook.com

Telefon:20414710

Mobil:20414710

Maries Hus i centrum af Holstebro byder på en lækker og utraditionel ferielejlighed med alle facilititer 

Du kommer til at bo i gåafstand til Holstebros flotte og hyggelige gågader, med masser af spændende butikker, cafeer, restauranter og forlystelser som Musikteatet og Holstebro Badeland. Lejligheden rummer et stort køkken med spiseplads, lækkert badeværelse med brus og spa, hyggelig stue, soveværelse med dobbeltseng og værelse med dobbelt sovesofa. 

Huset er meget utraditionelt bygget på en meget smal grund, der især består af en skrænt. Huset er derfor bygget i 4 forskudte plan fra 2 trin under fortovsniveau med køkken til 3. niveau med soveværelset. For at kunne være på grunden er huset meget smalt i den ene ende og noget bredere i den anden. Alt i alt en meget charmerende og hyggelig bolig. 

Tag på oplevelse mens du opholder dig i Holstebro. Egnen har flere gode golfbaner, masser af kulturtilbud, badeland i byen, Vesterhavet 40 km væk og i det hele taget masser af ferie- og fritidsaktiviteter. 

 

Faciliteter:

Vaskemaskine og tørretumbler

Gratis WIFI

P- plads ved lejligheden

Tv og radio

Ovn, kogeplader, køle/fryseskab

Egen indgang

Nøgleboks med kode

Adresse

Voldgade 8

7500 Holstebro

Facilities

Spa

WiFi

Tv

Egen parkeringsplads

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Holstebro