Hotel Nørre Vosborg

Foto: VisitNordvestkysten
Overnatning
Hoteller
Hotel Nørre Vosborg på den imponerende vestjyske herregård tilbyder moderne og stilfulde værelser i historiske rammer. Hotellet ligger tæt på Vesterhavet of fjord og inviterer til både kulturhistoriske oplevelser og aktiviteter i Naturpark Nissum Fjord.
Adresse

Vembvej 35

7570 Vemb

Kontakt

E-mail:hotel@nrvosborg.dk

Telefon:9748 4897

Den imponerende vestjyske herregård Nørre Vosborger omgivet af et smukt, varieret landskab og tilbyder moderne stilfuld indkvartering samt en historisk atmosfære.

Alle værelser på Hotel Nørre Vosborg er individuelt indrettede. Gæsterne har gratis adgang til kaffe og te. Vores flotte morgenbord er inkluderet i værelsesprisen, og der er trådløs internetadgang og parkering. Hotel Nørre Vosborg tilbyder dig al den komfort og service, som et moderne hotel har. Plus den helt særlige atmosfære, som kommer af flere hundrede års historie.

Hotellet har enkelte værelser, hvor det er tilladt at have hund med.

Er du her for madens skyld, kan du lade dig forkæle med lækre nordiske specialiteter i vores hyggelige, gamle restaurant, der er beliggende i "Ide Langehuset" på selve herregården.

Om sommeren åbner vi ud til haven, hvor du kan nyde din mad i de smukke omgivelser. I receptionen er der en lille gavebutik, hvor vi sælger varer fra lokale producenter. Butikken er altid et besøg værd. Desuden sælges toiletartikler, is, slik og diverse. 

Området omkring Hotel Nørre Vosborg byder på aktiviteter som vandreture, fiskeri og golf. Den nærliggende Naturpark Nissum Fjordog nogle af de omkringliggende områder er et beskyttet vildtreservatet med mange unikke planter og dyr. Vemb centrum er kun 2 km væk.

 

Adresse

Vembvej 35

7570 Vemb

Facilities

Bar

Egen parkeringsplads

Elevator

Hund tilladt

Servicehund tilladt

Internetadgang

Mødefaciliteter

Parkeringsplads for busser

Restaurant

WiFi

Åbent hele året

Aircondition

Opladning af el-bil

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Holstebro