©  Foto:

Skave Turistfart

Skave Turistfart er specialister indenfor busrejser. Hvad enten du ønsker busrejse til ind- og udlandet eller søger transport til dit eget arrangement, så tilbyder de løsninger, der passer til dig.

Vi har mange års erfaring med at arrangere pakkerejser for både skoler, firmaer og foreninger. Rejsen skræddersyes efter jeres ønsker som en totalløsning med f.eks. virksomhedsbesøg, aftenarrangementer, besøg i Folketinget, hotelreservationer og lignende. De har mange gode forbindelser til hoteller, ungdomsherberger og kroer i Europa blandt andet i Tyskland, Frankrig, Tjekkiet, Holland, Italien, Spanien, Ungarn.

Ud over turistkørsel sørger vores mange erfarne chauffører også for, at blandt andet skolebørn når sikkert frem og tilbage fra skole. Skave Turistfart A/S udfører rutekørsel for flere midt - og vestjyske kommuner, samt for Region Midtjylland.

Vognparken består af busser med plads fra 20 og helt op til 74 personer. I de moderne busser, med de erfarne chauffører bag rattet, er du og din familie altid i trygge hænder.