©  Foto:

Jul på Nørre Vosborg

På Herregården Nørre Vosborg går julen ikke ubemærket hen!

På Herregården Nørre Vosborg går julen ikke ubemærket hen. Når I ankommer til Nørre Vosborg stråler Herregårdens flotte juletræs allé om kap med himmelens stjerner.

Under den gamle voldgravsbro bor Herregårdens nisse, som siden tidernes morgen har sørget godt for både store og små på den gamle Herregård. Ved juletid skal han forkæles for sin indsats, og hver dag have serveret en stor skål grød med kanel, sukker og en kæmpe smørklat. Herregårdens dygtige stab af frivillige blomsterpiger har i samarbejde med BloomK dekoreret Herregårdens stuer. Her emmer af stemning og julehumør.

Oplev Riddersalen:
I kan hjælpe til med pynten ved at flette et Nørre Vosborg julehjerte til det store træ i Riddersalen. Men I må også gerne tage hjertet med hjem til eget træ.
I Riddersalen kan også købes lidt godt til ganen. Juleduften sørger de for i køkkenet. Hvor der hver dag bages brunekager på det gamle brændekomfur efter den originale Nørre Vosborg opskrift. Der er smagsprøver til alle, og mulighed for at købe en pose med hjem.

Oplev tur i restevogn:
Er I godt indsvøbt i varmt tøj og julehumør, kan I nyde en skøn og smuk tur rundt på området i herregårdens hestevogn som kører mellem kl. 10.30 og kl. 15.30

Åbningstider: 
Herregården er bemandet åben lørdag og søndag mellem kl. 10.00 og 16.00. Entre 100 kr. børn og unge til og med 18 år er gratis.
Vi serverer grød for nissen lørdag og søndag kl. 13.00.
Rundvisning og Nørre Vosborgs historie hver søndag kl. 11.00