Ejsing Camping - campingvogn

DCU-Ejsing Camping

Foto: VisitHolstebro
Overnatning
Campingpladser
DCU-Camping Ejsing Strand ligger et kvarters kørsel til Vinderup by og Frilandsmuseet Hjerl Hede. Limfjorden giver rig mulighed for at prøve kræfter med surfing, kite-surfing og kajak. Ejsing Camping er børnevenlig og tilbyder blandt andet bordtennis, minigolf og hoppepude. Her kan du finde en touchskærm med turistattraktioner, overnatningsmuligheder, kort m.m. over Holstebro Kommune.
Adresse

Ejsingholmvej 13

7830 Vinderup

Kontakt

E-mail:ejsing@dcu.dk

Telefon:9744 6113

fax:9744 6321

DCU-Camping Ejsing Strand har en smuk beliggenhed på en blind vej et kvarters kørsel til Vinderup by og Hjerl Hede. 

Denne hyggelige familieplads ligger på første parket til store, fredede markarealer, hvor vindmøller og græssende køer er med til, at gæsterne for alvor føler sig langt væk fra stress og verdens vrimmel.  

Vinderup by med dens lange hovedgade og hotel med udskænkning og kromad er det nærmeste, man kommer på byliv. Det store, arbejdende Hjerl Hedes Frilandsmuseum i umiddelbar nærhed er med til at understrege det landlige. 

Den nærtliggende Limfjord giver rig mulighed for at opleve søsiden på en anderledes og spændende måde, med bl.a. surfing, kite-surfing og kajak. Ejsing Camping er børnevenlig og tilbyder blandt andet bordtennis, minigolf og hoppepude.

Her kan du finde en touchskærm med turistattraktioner, overnatningsmuligheder, kort m.m. over Holstebro Kommune.

Adresse

Ejsingholmvej 13

7830 Vinderup

Facilities

Legeplads

Minigolf

Hytter til udlejning

Dansk Camping Union

Camping Outdoor Danmark

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Holstebro