Sansefestival SANS

SANS

Sansefestivalen ‘SANS’ er Nordvestjyllands største fødevarefestival med op til 12.000 besøgende, som finder sted i Struer midtby og havneområde.

Festivalen finder sted den i begyndelsen af august og er en årligt tilbagevendende begivenhed siden 2000. Kom helt tæt på en række af regionens kvalitets fødevareproducenter og fødevareforhandlere, der kommer og udstiller deres varer, fortæller og giver smagsprøver – flere af producenterne har international klasse.

Festivalen bliver inddelt i områder som f.eks.: Det Internationale, Det Nordisk Køkken, Vestjyske Dråber, Fjorden, Samtalekøkkenet, VidensCenter & Sundhed og Fødevarer.

Der fokuseres særligt på kvalitetsfødevarer, økologi, fremtidens fødevarer, mad og sundhed samt det nordiske køkken. Sansefestivalen SANS er ved at blive udviklet til at blive et endnu større oplevelsesfyrtårn for hele region Mistjylland.

Derfor søges der hele tiden efter nye producenter og forhandlere, som kan give de besøgende en god oplevelse og indsigt i, hvilken variation af fødevarer regionen har at byde på.

Del denne side

Kontakt

Adresse

Strueregnens Turistforening
Festivalkoordinator Claus Pedersen
Smedegade 7
7600 Struer

Web
www.sansefestival.dk

Email
clp@struer.dk

Telefon
+45 9684 8133