Borbjerg Mølle Kro - luftfoto

Borbjerg Mølle Kro & Hotel

Photo: VisitHolstebro
Overnatning
Kroer
Borbjerg Mølle Kro & Hotel til børnefamilier, firmaer, udflugter, perfekte og romantiske rammer.  Kulturhistorie med den gamle vandmølle som centrum og den antikke atmosfære bevaret i værelserne. Overalt fra selskabslokaler, konferencelokaler, værelser og terrasser er der en fantastisk udsigt over Borbjerg Mølle Sø, vandløb, eng og skov, som indbyder til udendørsaktiviteter som vandring, cykling og fiskeri.  
Address

Borbjerg Møllevej 3

7500 Holstebro

Kontakt

Email:info@borbjergmill.dk

Phone:9746 1010

fax:9746 1646

Borbjerg Mølle Kro & Hotel rummer næsten alt, hvad hjertet kan begære, og har virkelig meget at byde på til børnefamilier, firmaer og udflugter samt perfekte og romantiske rammer for eksempelvis brudepar. 

Den antikke, historiske og atmosfæriske stil er bevaret i alle kroens lokaler og opholdsrum samt på de individuelt indrettede værelser, som er indrettet i de gamle gæstestalde.

Fra både lokaler, værelser og terrasser er der en virkelig skøn udsigt over sø, vandløb, eng eller skov. En hel unik beliggenhed for naturelskeren.

Bortset fra et allergiværelse, kan man tage hund med på alle værelser på kroen. Der er flere kilometerlange stier i området, og hundene elsker de forskellige dufte i naturen.

Find inspiration til flere oplevelser nær Borbjerg Mølle Kro & Hotel på touchskærmen i receptionen.  

Address

Borbjerg Møllevej 3

7500 Holstebro

Facilities

Marguerit Hoteller

Restaurant

Mødefaciliteter

WiFi

Egen parkeringsplads

Bar

Hund tilladt

Related products

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Holstebro