Borbjerg Mølle Kro - luftfoto

Borbjerg Mølle Kro & Hotel - Autocamperplads

Foto: VisitHolstebro
Overnatning
Autocamper
Borbjerg Mølle Kro & Hotel er perfekt til overnatning og masser af oplevelser med sin unikke placering i idylliske og romantiske rammer. Kommer du i autocamper har vi også et tilbud til dig. Her kan du opleve kulturhistorie med den gamle vandmølle som centrum og den antikke atmosfære bevaret i værelser og selskabslokaler. Overalt fra selskabslokaler, konferencelokaler, værelser og terrasser er der en fantastisk udsigt over Borbjerg Mølle Sø, vandløb, eng og skov, som indbyder til udendørsaktiviteter som vandring, cykling og fiskeri.  
Adresse

Borbjerg Møllevej 3

7500 Holstebro

Kontakt

E-mail:info@borbjergmill.dk

Telefon:9746 1010

fax:9746 1646

Som noget nyt tilbyder Borbjerg Mølle Kro og Hotel udenfor Holstebro nu også holdepladser for autocampere, som gerne vil være tæt på naturen. 

Under et ophold på Borbjerg Mølle Kro får du adgang til sauna, vildmarksbad, billard, petanque, pool og golf. Du kan også se eksotiske dyr i dyrefoldene, for eksempel æsler, lamaer, geder, silkehøns, emuer og næseaber.

Der er desuden mulighed for på forhånd at bestille morgenmad, frokost og aftensmad i kroens restaurant.

Holdeplads: Græs eller stabilt grus.

Borbjerg Mølle Kro & Hotel rummer næsten alt, hvad hjertet kan begære, og har virkelig meget at byde på til børnefamilier og udflugter med sine perfekte og romantiske rammer. 

Den antikke, historiske og atmosfæriske stil er bevaret i alle kroens lokaler og opholdsrum samt på de individuelt indrettede værelser, som er indrettet i de gamle gæstestalde.

Fra både lokaler, værelser og terrasser er der en virkelig skøn udsigt over sø, vandløb, eng eller skov. En hel unik beliggenhed for naturelskeren.

Bortset fra et allergiværelse, kan man tage hund med på alle værelser på kroen. Der er flere kilometerlange stier i området, og hundene elsker de forskellige dufte i naturen.

 

Adresse

Borbjerg Møllevej 3

7500 Holstebro

Facilities

Elstik

Sanitære faciliteter

Vandforsyning

WiFi

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Holstebro