Fiskedag i Thyborøn

Hvis du vil finde en ægte vestjysk begivenhed, hvor havet, fisken, kulturen og underholdningen slår sig sammen om en uforglemmelig oplevelse, skal du tage til Fiskedag i Thyborøn, den 3. august 2019.

Fiskedagen er dagen, hvor hele familien samles, smager på fisk, nyder stemningen og den gode musik. Her er masser af aktiviteter for børn. De kan fange krabber, kælke på isbanen eller lege i det store hoppeland.

Musikken er blandt andet leveret af de lokale "Tørfisk", Danmarks ældste boyband, der uden tvivl er nogle af Thyborøns mest berømte sønner.  Det hører sig til, at man på Fiskedagen kan byde på sprælfriske fisk ved fiskeauktionerne og gøre en god handel ved de mange hyggelige boder og butikker. Køb din entrébillet til lørdagens Fiskedag, der inkluderer smagsprøver på lækre fiskeretter og god musik, online eller ved indgangen på selve dagen.

Program for Fiskedagene 2019 følger...

MEN du har allerede nu muligheden for at købe entrébillet til Fiskedagen lørdag den 3. august, kl. 10-15.00. Der inkluderer smagsprøver på lækre fiskeretter, musikalsk underholdning med de lokale Tørfisk og The Grandfætters, hyggelige boder - en stor festdag i Thyborøn!

Booking

Fiskedag i Thyborøn

Tryk på et tidspunkt herover.
Antal 60,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Lemvig-Thyborøn Turistforening

Velkommen til Lemvig, Thyborøn og omegn!

Mangler du inspiration, information, rådgivning eller hjælp til planlægningen af din ferie i Lemvig Kommune, så kontakt os få råd og vejledning.

Her finder du turistinformationen:
I Lemvig - Lemvig Bibliotek, Skolegade 3, 7620 Lemvig
I Thyborøn - Kystcentret, Kystcentervej 3, 7680 Thyborøn

Her kan du få hjælp, vejledning samt hente brochure materiale.

Mangler du et fisketegn?
Det nationale fisketegn, der giver ret til fiske i offentlige søer, fjorde og hav i Danmark, kan købes hos Buus El i Lemvig (Vestergade 30) eller på Kystcentret i Thyborøn.

Kontakt
Lemvig-Thyborøn Turistforening
Isværket
Havnen 66
7620 Lemvig
T: +45 97 82 00 77
www.visitvestjylland.dk