Besøg Strandingsmuseum St. George i Thorsminde

Lokale Fortællinger - En rundvisning på Strandingsmuseum St. George i Thorsminde omfatter fortællingen om de tusindvis af skibe, der gennem tiden er strandet på den farlige jyske vestkyst og om, hvordan kystbefolkningen har håndteret de voldsomme begivenheder og mødet med søfolk fra hele verden. 

Det er dramatiske beretninger om liv, død, heltemod og kærlighed. Det er også beretningen om en af verdenshistoriens største strandingskatastrofer, der fandt sted ud for Thorsminde i julen 1811, da de to engelske linjeskibe HMS St. George og HMS Defence strandede under en orkan, og næsten 1400 mennesker omkom. Kun 17 overlevede. På museet kommer man helt tæt på livet ombord på de store krigsskibe.

Strandingsmuseum St. George ligger helt ud til havet lige dér, hvor de voldsomme begivenheder fandt sted.

Rundvisningen er egnet for kørestolsbrugere.

Tid: Onsdage den 26. juni, 10. juli, 24. juli og 7. august kl. 14.00.

Pris: Gratis for betalende museumsgæster: Entré til museet kr. 90 for voksne kr. 70 for pensionister, studerende og grupper. Alle under 18 år har gratis adgang.

Find flere Lokale Fortællinger her

 

 

 

Booking

Besøg Strandingsmuseum St. George i Thorsminde

Antal 90,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Strandingsmuseum St. George

Strandingsmuseum St. George - Oplevelser for hele familien! Vi fortæller om dramatiske strandinger ved Vestkysten og lokalbefolkningens møde med søfolk fra hele verden!
Strandingsmuseum St. George Vesterhavsgade 1E, Thorsminde DK-6990 Ulfborg www.strandingsmuseet.dk
Se hjemmeside.