Forårsvandreoplevelse på Husby Klitplantage-ruten

Udvid påskeoplevelserne med en guidet vandreoplevelse på vestkystens første certificerede vandrerute.  Nyd fantastiske naturoplevelser, mærk vinden i håret og få stærke naturfortællinger fra passioneret naturguide, når du melder dig til en tur i Husby Klitplantage!

Tid: Den 18. april klokken 10:00 – ca. 14:00.

Start: Helmklink Havn, Hagevej 190, 6990 Ulfborg.

Skærtorsdag inviteres du til at deltage i en fantastisk guidet vandretur med tid til de store naturoplevelser, gode snakke og fordybelse. Der vil være rig mulighed for at opleve naturen, da du turen igennem vil opleve himlen, havet, klitterne, heden og skoven. Du vil mærke sanserne blive stimuleret, når du møder naturens skønne lyde, dufte og smukke farver.

Vi vandrer i et meget varieret terræn, hvor du kommer helt tæt på vandet, når du bliver udfordret i klitterne langs den smukke barske vestkyst, mærker stilheden på heden og møder de spæde forårstegn og hører fuglene kvidre, på vej gennem Husby Klitplantage. Frokosten indtager vi undervejs i den hyggelige Fjand Gårdbutik, hvor ganen vil blive forsynet med en lækker frokost og øjet fornøjet af herlige delikatesser og skøn brugskunst.

Du får:

  • Røde kinder

  • Vind i håret

  • Passionerede fortællinger fra Jens Hedevang, Hedevang Outdoor

  • Ca. 11 km vandring på Vestkystens 1. certificerede vandrerute i klitter

  • Lækker frokost på Fjand Gårdbutik – eksklusiv drikkevarer

For kun 245 kr.

*Turen bliver kun gennemført  ved minimum 13 deltagere.

Booking

Forårsvandreoplevelse på Husby Klitplantage-ruten

Antal 245,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

VisitHolstebro

Holstebro Turistbureau har et veluddannet og serviceminded personale. Vi er altid parate til at hjælpe byens gæster og borgere med turforslag og informationer.
Kontakt
Kirkestræde 13, 7500 Holstebro
Web: www.visitholstebro.dk
Åbningstider
Mandag - Torsdag kl. 10.00 - 15.30
Fredag kl. 10.00 - 15.00