Besøg Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle

Under rundvisningen på Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle ved Vemb fortælles om tiden tilbage, hvor Folkeuniversitetet blev stiftet og helt tilbage til tiden, hvor det var munkene, der boende i området, om andelsbevægelsen og historien om ”Den Hemmelige Kirkegaard”. Desuden får du historierne om Per Kirkeby Huset, Den Gamle Brugs, ”The White House”, Nørre Vosborg Teglværk, Teglværksmuseet, Skærum Mølle og meget mere.

Rundvisningerne finder sted mandage fra 29. april til 14. oktober 2019 kl. 13.30 - 15.30.

Pris: Kr. 75,- incl. kaffe m/kage.

Rundvisningen er ikke egnet for kørestolsbrugere.

Mødested: Folkeuniversitetcenteret Skærum Mølle, Skærum Møllevej 4, 7570 Vemb.

Find inspiration til flere Lokale Fortællinger i Nordvestjylland her.

Booking

Besøg Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle

Tryk på et tidspunkt herover.
Antal 75,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Skærum Mølle

Skærum Mølles historie går tilbage til middelalderen. Stedet har i tidens løb hørt under både Tvis Kloster og herregården Nørre Vosborg. I dag er de smukke bygninger rammen om Folkeuniversitetscenterets virksomhed, der er baseret på folkeoplysende formidling af forskningens metoder og resultater. Alle er velkomne til at deltage i foredrag, seminarer og ekskursioner, hvor videnskabsfolk og andre med specialviden præsenterer deres arbejde og resultater.
Kontakt
Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle
Skærum Møllevej 4
7570 Vemb
Tlf.: +45 97 48 13 22
Mail: kontor@folkeuniversitetscenteret.dk
www.skaerum.dk