4 timers kysttur ved Limfjorden

Limfjordens kyster byder på et varieret fiskeri med varieret bundforhold og dybder, som giver mulighed for et godt fiskeri året rundt efter havørred og multer i sommerperioden.

Turen starter med, at vi mødes på en plads udvalgt efter dagens vejrforhold og periodens fangster. Vi snakker grejvalg og pladsen beskrives. Herefter begynder fiskeriet, og vi vejleder om fiskeriet på pladsen.
Hvis der ikke er gevinst den første halve time, finder vi en ny plads og begynder på samme måde.
Du vil hele tiden blive hjulpet og vejledt, og du får en masse at vide om de andre fiskepladser i området i løbet af dagen.

Flere af pladserne i den vestlige Limfjord kan sagtens fiskes uden waders, da havørrederne i området er meget nær kysten. Det er ikke ualmindeligt, at det er inden for 10 meter fra kysten fiskene viser sig og bliver fanget.

Pris: Kr. 1.700.

Booking

4 timers kysttur ved Limfjorden

Startdato Klik på en dato ovenfor
Slutdato
Antal 1.700,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Northwest Fishing Guides

Northwest fishing guides er et guideselskab, som ejes og drives af Kennet Brask og Per Haaning, der begge er erfarne lystfiskere.
Kontakt
E-mail: northwestguides@gmail.com
Se mere på Facebook: https://www.facebook.com/northwestfishingguides/