Hansine - Handbjerg Marina Bo på båd

Bo på båd i Handbjerg Marina

Foto: Karin Juul Jensen
Overnatning
Privat overnatning
Vågn op til bølgeskvulp i Handbjerg Marina ved Limfjorden. Du kan leje overnatning på en båd i marinaen inkl. rengøring og adgang til bad- og toiletfaciliteter i servicebygningen. Derudover kan du som lejer af en båd gå i grejbanken og låne kajak og SUP boards eller cykler uden ekstra beregning.  Nyd middagen i Restaurant Pavillonen, som siges at være områdets bedste fiskeresaturant - her er det dog ofte nødvendigt at bestille bord i forvejen. På marinaen finder du også Café Isbåden, som sælger is og grillmad. Nyd den smukke udsigt fra tagterrassen og snup en dukkert fra udspringsplatformen.
Adresse

Handbjerg Marina 10

7830 Vinderup

Vågn op til bølgeskvulp i Handbjerg Marina ved Limfjorden.

Du kan leje overnatning på en båd i marinaen inkl. rengøring og adgang til bad- og toiletfaciliteter i servicebygningen. Derudover kan du som lejer af en båd gå i grejbanken og låne kajak og SUP boards eller cykler uden ekstra beregning. 

Nyd middagen i Restaurant Pavillonen, som siges at være områdets bedste fiskeresaturant - her er det dog ofte nødvendigt at bestille bord i forvejen. På marinaen finder du også Café Isbåden, som sælger is og grillmad. Nyd den smukke udsigt fra tagterrassen og snup en dukkert fra udspringsplatformen.

Handbjerg Marina er meget børnevenlig med sansesti og legeplads. 

"Bo på båd" er for alle over 10 år. Det er en forudsætning, at man kan svømme og selv kan komme om bord på båden.

Adresse

Handbjerg Marina 10

7830 Vinderup

Facilities

Rygning forbudt

Parkering

Morgenmad kan købes

Køkken

Tekøkken

Egen indgang

Havudsigt

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Holstebro